Francia bulldognak kihullott sok helyen a szöre piros holyagok rajta, ezüst kolloiddal befujtam erre még több kijött neki! hogy lehet ez?
Ne haragudj, de ha több orvosnál voltál már, akkor nem értem, miért hiszed, hogy az utca embere egy ilyenre tud válaszolni. A legtöbbet az orvosok láthatnak ilyesmit, és sajnos ha egyik se tudott mit mondani, akkor csak azt tudom javasolni, hogy keress egy híres, megbízható, másoknak bevált helyet, hátha valamelyik látott már ilyet.
Egyébként az ezüst-kolloidot orvos írta fel, vagy önszorgalomból kísérletezel? Ha orvos írta fel, miért nem kérdezed meg tőle, hogyan lehet ez, és mit lehet még tenni?
Sajnos erre is azt kell mondanom hogy az állatorvost kérdezd meg!
Mégiscsak Ő találkozik a legtöbb ilyen esettel...
Ha végeztek bőrkaparék vizsgálatot és semmit nem találtak, akkor lehet hogy valami belső allergia okozza.
Szerintem menj vissza a dokihoz és kösd az ebet a karóhoz hogy vizsgálja ki! Olyan nincs hogy semmi baja !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!