Egy kölyöktől nem várható el a 100%-os figyelem?
Neked nem való kutya. Nem így kell nevelni, tanítani.
Az étkezése az alap. Nem azzal kell játszani, zsarolni.
most csináltam ezt neki először, eddig mindig úgy kapta meg, hogy ült szépen rám figyelt, leraktam az ételt és addig nem mozdult el míg azt nem mondtam , hogy EHETED
de itt gyakorin egy elméletileg hozzá értő azt tanácsolta, hogy így adjam neki falatonként mert ő is így adja neki, így megdolgozik érte....
A koncentrálást, a "rádfigyelést" külön kell megtanítani a kutyának.
Kölyöknél pedig a tanulás alatt igyekezni kell nyugodt körülményeket teremteni.
8 honapos koraig meg csak egy baba. Kiskutya! Ilyenkor szocializalni kell, megszoktatni a kornyezetehez es a kulvilag erdekessegeihez. Ilyenkor meg csak kutyaovi van.
8 honapos koratol lesz olyan fejlett az agya, hogy mar komolyabb dolgok is elvarhatoak tole.
Neked most jo kapcsolatot kellene kialakitanod a kutyusoddal, hogy kotodjon hozzad, hogy megbizzon benned, hogy te legyel a legerdekesebb.
A kézből etetés munkára, elvárásokra, feladatokra egy alap módszer! Segítőkutyáknál és sportkutyáknál 6-8 hetes kortól 1-1,5-2 éves korig! Rohamjelző kutyák 8 hetes kortól életük végéig csak munkára, csak kézből kapnak enni, emiatt lesz annyira erős a kötődésük, megfelelni akarásuk!
Ha valaki ennyire nem ért a képzéshez, mint itt sok válaszoló, inkább ne szóljon bele!
Kérdező, a csak kézből etetés egy nagyon javasolt módszer. De ne legyen se éheztetés, se túl nagy elvárások.
Nem éheztettem egy szóval sem mondtam, reggel este kiszámolva megkapja az adagját, de a mostani reggelit így adtam oda neki...
megdolgoztattam sem az hogy zsák liszteket hordott a pincébe hanem ül fekszik pacsi forog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!