A parvo akkor minden korosztályú kutyát megfertő?
Nem mintha a kutyám az lenne ,ettől teljesen függetlenül!!
Tehát olvastam itt gyakorin ,hogy egy kiskutya elpusztult ebbe asszem 6hetes volt és odahányt a kertbe ,hogy után oda egy évig csak fél évtől nagyobb kutyát vigyenek.Akkor most a nagyobb kutyák már immunisak rá ,vagy csak az oltás miatt??(azért nemtudom mert egyszer az állatorvosnál voltunk és elkeudtünk beszélni egy fickóval aki hozta a dokihoz a kutyáját 4 éves körüli volt,és valami olyat mondott hogy epet hanyt vagy mi és ,hogy lehet hogy parvós)most akk?(kutyám oltva van meg minden de én már ezt nemtudom)
3 éves kutyam lett parvos oltas mellett!!
Oltas sem 100% annyi hogy felnott kutyanal nagyobb a tulelesi arany.
Gyors lefolyású. Nalunk reggel meg semmi baja nem volt a kutyanak, délután 2fele mikor anyum haza ért tiszta veres hanyas és véres fős volt a lakas a kutya meg feküdt a helyén. Anyum azt hitte nem is el. Én pont meloztam. Hívott hogy valami nagyon nem jó a kutyaval. Mondtam azonnal vigye el orvoshoz. 3 napig reggel este infuziora kellett vinni. Mondta a doki, hogy lehet 3-4 óra Mulva visszük akkor már nem lehetett volna megmenteni. Pokol volt :/ nem kívánom senkinek és az a szag.. Sose fog kimenni az orrombol. Pedig ez nagyon rég volt!
Igen elvileg a virus elel 1 evig is.
Kéne venniük parvora hatásos fertotlenitot! Parvocid valahogy így van fent sztem. Ezzel körbe kéne fújni a kertet és mindent ahol a parvos kutya volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!