Mi a baja a spánielemnek?
Akkor vidd messzebbre. DE egyébként ha az evésre (minimálisra csökkented), meg a mozgatásra (maximalizálod) jobban figyelsz, és nem babusgatod, akkor valószínűleg idővel hormonkezelés nélkül is elmúlik, de ettől még mindenképpen ivartalanítani kéne, mert különben évente kétszer játszhatod ezt, ráadásul növeled a rákos megbetegedés kockázatát is évről évre.
A vidéki állatorvosok ma már azért vannak olyan szinten (szerintem, de én naív vagyok és optimista), hogy egy ivartalanítást meg tudjanak oldani. Ez rutinműtét. Ha meg nem bízol bennünk, akkor ülj be a kocsiba (buszra, taxiba, bringára), és vidd messzebbre.
az lessz, először megérdeklődöm helyben, hogy miként is működik stb...
A kutyához visszatérve most csak fekszik, és néz.. ez normális?
Azért ne paráztassátok már be teljesen.Magába álvemhességbe még egyetlen kutya sem pusztult bele.
Túl fogja élni ne aggódj.
De amit a szövődményekről írtak az tény, megnöveli az emlődaganat és más betegségek kockázatát.Tényleg ivartalanítsd, mert jobb lesz mindenkinek.(és nem csak az álvemhesség miatt)
most kiengedtem az udvarra, viszont labdázni nem hajlandó.. az biztos hogy kemény hét lessz...de az ő érdeke és érte bármit megteszek :).
köszönöm a válaszokat!
azért ha folyik a teje, mindenképp irass a dokival "tögy"kenöcsöt, nehogy begyulladjon neki
borzalmas kámfor szaga van, de lehuzza a cicijeit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!