3 éves nőstény Golden mellé milyen kutyust ajánlanátok?
Rottweiler, Ír farkaskutya, Cane Corso
És nőstény.
Hát te jó idióta vagy már ne haragudj. 1.válaszolónak szól. Cane corso és roti? Mind2 kemény kezet igényel. Nem tudom kérdező te hány éves vagy. Illetve szukát szukával ivarosan nem ajánlatos. Nekem is van rotim szuka,meg 2dobim kan,szuka. Amikor ivarosak voltak a roti és a dobi szukák folyton nyírták egymást miután elmúltak 1 évesek. Még most is vannak közöttük összetűzések. Egyébként a roti kiváló kutya nem ezzel van a baj,de ha csak játszópajtit keresel illetve házőrzésre is szeretnéd alkalmazni a kutyád mellé akkor tudom ajánlani a Staffordshire terriert, Border Collie, spánielek, francia bulldog, berni pásztor, skót juhász labrador.. Vagy akár egy kölyök/fiatalabb kutya a menhelyről is tokeletes valasztas lehet. A lenyeg hogy alaposan nezz utana,ha fajta tisztat akarsz hogy mik az igenyei stb. Es hogy kijojjon a te kutyaddal. :)
Mindenkepp ivartalanitsd oket a kesobbi osszetuzesek elkerulese vegett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!