Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » 3 éves nőstény Golden mellé...

3 éves nőstény Golden mellé milyen kutyust ajánlanátok?

Figyelt kérdés
Szeretnénk egy közepes/nagy termetű kutyát a Golden Retrieverünk mellé. Tudnátok ajánlani? Ha lehet csak az irjon akinek van is tapasztalata az adott fajtával nem a kulsőre mennénk..szoval az ilyen képen láttam,legyen szives ne irjon. És a másik kérdésem szerintetek nőstény vagy kannal jönne ki jobban? Melyik lenne jobb valasztas? Termeszetesen ivartalanitva.
2020. ápr. 12. 23:34
 1/3 anonim ***** válasza:
0%

Rottweiler, Ír farkaskutya, Cane Corso

És nőstény.

2020. ápr. 13. 00:01
 2/3 anonim válasza:
100%

Hát te jó idióta vagy már ne haragudj. 1.válaszolónak szól. Cane corso és roti? Mind2 kemény kezet igényel. Nem tudom kérdező te hány éves vagy. Illetve szukát szukával ivarosan nem ajánlatos. Nekem is van rotim szuka,meg 2dobim kan,szuka. Amikor ivarosak voltak a roti és a dobi szukák folyton nyírták egymást miután elmúltak 1 évesek. Még most is vannak közöttük összetűzések. Egyébként a roti kiváló kutya nem ezzel van a baj,de ha csak játszópajtit keresel illetve házőrzésre is szeretnéd alkalmazni a kutyád mellé akkor tudom ajánlani a Staffordshire terriert, Border Collie, spánielek, francia bulldog, berni pásztor, skót juhász labrador.. Vagy akár egy kölyök/fiatalabb kutya a menhelyről is tokeletes valasztas lehet. A lenyeg hogy alaposan nezz utana,ha fajta tisztat akarsz hogy mik az igenyei stb. Es hogy kijojjon a te kutyaddal. :)

Mindenkepp ivartalanitsd oket a kesobbi osszetuzesek elkerulese vegett

2020. ápr. 13. 00:35
 3/3 anonim válasza:
Szia. Nekem ír szetterem van, most lesz 5 éves idén. Nagyon energikus és mozgékony kutya, imád játszani,futni is járok vele. Az enyém bent van (nem tudom te kintinek szánod e) de télen ajánlatos melegebb helyen tartani. Tanulékony okos családcentrikus kutya az enyém imádja a gyerekeket is. szerintem jól ki jönne a te golden retrievereddel. Nézz utána😊
2020. ápr. 13. 00:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!