Lehet a kutyám szívférges?
Figyelt kérdés
Tavaly csináltattam neki tesztet akkor nem volt az astam is neki a gyógyszert de csak 1* mert utána elfelejtettem. Ez volt másjusban azt hiszem tehát kb június végéig védett kb. Tavaly nem is voltak szúnyogok szúnyogcsípést sem láttam rajta (elég rövid szőrű mindent észre veszek rajta) és most teszt nélkül megint adom neki a szívférgesség elleni tablettát. Tünete nincsen csak allergiás és abból kifolyólag.2020. ápr. 10. 04:08
11/12 A kérdező kommentje:
Beszéltem állatorvossal azt mondta egy teszt miatt szerinte ne vigyem be ügyeletre de holnap megcsináltatom a tesztet. Azt mondta július óta már lett volna tünete és ha most kapta a tablettát és lett is volna benne féreg akkor kiírtotta volna őket. De mindegy holnap elviszem. Most eléggé felelőtlen voltam.
2020. ápr. 10. 08:49
12/12 A kérdező kommentje:
Megcsináltattam neki ma. Nem szívférges, de többet nem leszek ilyen felelőtlen.
2020. ápr. 11. 18:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!