A Rotim 3 hónapos korában megrágja a disznó csontot. ( Azt hiszem lapocka) :D Baja nem lesz ugye?
Marhalábszárcsont, vagy bivalylábszár. Az nem fog olyan könnyen menni neki:)
A tápra meg meg KELL rászoktatni, csak a hülyék szerint.
A csirkecsontól meg semmi baja sem lesz egy kutyának, max ha ha nem képes rendesen megrágni.(pl. nagyon mohó)
Persze én meg szerettem az édességet akkor azzal tömtek csak mert én azt akartam, mi? A kutyára neked kell vigyázni és nem hinném hogy túzottan szükséges lenne neki fél liter meggyes joghurt meg kifli csak mert szereti. Te úgy pattogsz ahogy ő akarja? Ha legközelebb egy tortát akar akkor azt adod neki? -.-" És nem kéne egy gyerekkel összehasonlítani a kutyát mert a gyereknek változatos étrendre van szüksége, a kutyának viszont egyoldalúra. Mert ő nem ember. Ha váltohgatod a kajáját akkor hasmensée lesz meg miunden baja. a tápban tökéletesen benne van minden. Szóval bocs hogy beleszóltam de nézzél már utána milyen állatot tartasz!
Na mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!