Mit lehet tenni, ha egy csapat kutya megtamadja az embert?
Vagy akár egy is..
Kiskoromban sokszor támadott meg kutya. Valahogy mindig megúsztam harapás nélkül. De annyira rossz emlék, hogy azóta is rettegek, hogy ki vagyok szolgáltatva egy kutyának és nem tudok védekezni, ha megtamad.
Annyi tamadasrol lehet hallani.. Meg hogy szetmarcangolta a pitbull stb. Egy pitbull ellen végképp nemtudom, hogyan tudnék védekezni.
Szóval a kérdés, ha egy kutya vagy rosszabb esetben egy egész falka nekem támad, mit tegyek?
Sokszor mondják, hogy feküdj magzatpozba le a földre és "majd békén hagy ha nem izgatod már". De szerintem ez nem így van. Valószínűleg ha egy csapat pitbull nekem ront, én meg még le is fekszem nekik a földre, akkor majd odébb állnak..
A pitbull egyébként ha megtamad, meg is akar ölni? Csak mert kevés olyan tamadasrol tudok, ahol önszántából otthagyna az áldozatát a kutya.
Az a problema, ha gyava ember vagy es veszelyben nincs lelekjelenleted, akkor hiaba tudod mit kellene tenni, gyavasagbol ugy sem viselkedsz helyesen.
Eloszor is fel kell dolgoznod a felemed. Mitol is felsz? Fajdalomtol? Nagy verzo serulesektol? Magatol a harapastol? Mitol?
A fajdalom elmulik, a sebek begyogyulnak, ha a kutya fejet megtudod fogni es tartani is tudod, akkor nem tud harapni. Es valojaban ezt kell tenni: Megfogni a kutya grabancat ugy, hogy ne tudjon harapni es tudd olyan stabilan fogni, hogy ha ficankol akkor se tudjon elszabadulni.
Nem kell menekulni, nem kell megtamadni ... egyszeruen fole kell kerekedni es ha lehiggadt, akkor eldobni magadtol, hogy csak ugy nyekkenjen. Ennyi.
Ha viszont gyava vagy, akkor csapj nagy zajt, tegyel szeles mozdulatokat, de ne a kutya iranyaba ... hulyenek fog nezni es bekenhagy :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!