Milyen táppal etetitek a csirkeallergiás kutyátokat?
Figyelt kérdés
Ma állapította meg az orvos, 2 kutyaboltba voltunk 2 eltérő választ kaptunk.Az egyik szerint csak az Acana gyárt hypoallergén tápokat semmi mással ne etessük, a másik szerint csak azt kell nézni, hogy csirkeszója ne legyen a tápba és a marhásat stb. lehet neki adni.Szerintetek?2010. júl. 26. 18:48
1/7 anonim válasza:
Ha konkrétan csak a csirke fehérjére allergiás, akkor bármilyen táp jó, ami nem tartalmaz csirkehúst. A legjobb tápjai -szerintem- tényleg az Acanának és az Orijennek van, de az egy kicsit drága már,legalábbis nekem. Nálam bevált (az Acana és az Orijen mellett) még a lazacos Pro Plan, a halas Chicopee, most Dadot etetek, annak is van halas (monoprotein) változata. De régebben ettek egy kis ideig Trainer Fitnesst is, abban azért nem tetszett, hogy nem hús alapú.
2/7 anonim válasza:
En csak Acanat es Orijent adok neki, ez a ketto az ami nagyon bevalt nekunk.
3/7 anonim válasza:
Amelyik doki az acanát mondta az biztos szerződött partner, reklámoznia kell mindenáron. Amúgy ténleg csak az a lényeg h ne legyen benne csirkeeredetű cucc.
4/7 anonim válasza:
Nekem csirkeallergiás kutyás ismerősöm ilyet etet, azt mondja ez jó, és nem jön ki tőle az allergiája: [link]
5/7 anonim válasza:
Egyik ismerősöm Acana pacificával eteti a csirkeallaergiás kutyuját! Tökéletes. Vagy ha a pénz nem akarály, vannak az Orijennek vörös húsos tápjai vagy abból is halas.
6/7 Bozsikrisz válasza:
Az én kutyám nem allergiás, de akkor is Acana Lamp and Aplle-t kap. Szerintem a legjobb táp. Ráadásul tényleg hipoallergén.
7/7 anonim válasza:
Nálam is ez volt a helyzet. Happy Dog-ot tudnám ajánlani, abból én az Africa-t adtam, most halas Trainer Fittnest adok az ebnek. Bevált mindkettő.
Az Acana is és az Orijen is jó, amit az előzőek ajánlottak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!