Fülgyulladásra Surolan fülcsepp mennyire jó?
Sziasztok.
Én vagyok az a kérdező aki kb.egy hete kirakta ezt a kérdést.
https://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__10386689-kut..
Nos,mint írtam megprobáltam meggyőzni valahogy anyámat hogy a kutyámat kocsiba rakva elvigyük városba egy állatorvosi rendelőbe.
Ebbe még mindig nem volt hajlandó belemenni de a körzeti állatorvos hozott Surolant.
Surolannal azt írják hogy perforált fül dob mellett nem alkalmazható és emiatt nem merek belecsepegtetni a fülébe mert az körzeti doki nem nézte meg a kutya fülét csak ideadta a cseppet.
Szerintetek próbáljam meg még mindig győzködni anyámat hogy vigyük el városba vagy csepegtessek a fülébe Surolant??
De ez már nagyon idegesít hogy nemtudok semmit sem tenni csupán csak annyit hogy győzködöm anyámat hogy vigyük egy városba.
Mindenféle fülcseppet kitisztított fülbe kell cseppenteni.
Tehát vegyél fültisztítót. Használd, ahogy rá van írva. Utána napi 2x 3-5 csepp a fülébe. Kicsi a lahetősége, hogy lyukas a dobhártyája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!