Mivel védjem a kutyám szunyog ellen?
Mivel tudom védeni a kutyám szivfereg/szúnyog ellen ?
Tudom vannak a szakon at beveheto tablettak nexgard stbstb de annyi rosszat hallani rola hogy nem merem.... cseppek nagy resze nem ved szunyog ellen es amugyis attol vakarozik.
Mivel vedjem? Feltem mert a nagy kutyan szivferegbe halt meg es a kicsit meg akarom ettol menteni
Nexgard vagy Milbemax. Más biztos megoldás nincs rá!
Egyébként egy 8 éve jelen lévő dolog a szívférgesség itthon. 8 évvel ezelőtt is voltak már ellene készítmények...
Én sosem hallottam ezt a nexgardról :o
De tényleg nincs más ilyen készítmény az említetteken kívül. Szóval vagy ennek, vagy annak a rizikója/kényelmetlensége.
A Milbemax egy olyan féreghajtó, ami öli a szúnyoglárvákat is. havonta kell beadni szúnyogszezonban.
Csak a Bravecto és a többi tabletta formájú kullancsirtóknak van rossz híre.
Az elozo kutyamnak Bravecto okozott veseleallast, amitol meghalt. A mostani kutyamnal Nexgardot hasznalunk, eves vesekontroll mellett es semmilyen valtozas nincs a gyogyszer elotti es a mostani ertekei kozott.
Mielott kapsz Nexgardot meg kell csinalni egy szivfergesseget kimutato knott tesztet. Plusz elonye a nexgardnak, hogy szunyog mellett jo kullancsra, bolhakra, parazitara, orso es fonalfergekre igy a negyed evente torteni fereghajtas mellett csak galandferegre kell kiegeszito keszitmenyt adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!