Mit kell tudni a pittbullokról? Kiknek ajánlanátok és mik a tapasztalataitok vele kapcsolatban?
Szia! Nekem Pit Bullom van, lassan a 16. évébe lép:)13hónapos volt mikor hozzám került. Vele mondhatom, hogy semmi probléma nem volt, annyi, hogy a macskákat nem szereti, de szerintem ez nem fajta függő. Soha se emberre, se kutyára nem volt agresszív, bár, ha őt megtámadta egy kutya, azért megvédte magát. Állatorvosnál is csak az oltások miatt volt 15év alatt:)Bár azért nem tagadom, elkel a kemény kéz, mert tudnak akaratosak lenni, de én lány(most már nő)létemre megbirkóztam vele.
"Tiszta" Pit bullt szerintem már nehezen találnál, mert a tenyésztését jó pár éve betiltották. Én imádom ezt a fajtát, ők ugyanúgy tudnak szeretni és ragaszkodni és nem utolsó sorban, szerintem, bár kemény kézzel, de ugyanúgy tanítható, mint bármelyik másik fajta. És bármikor bárhol nyugodt szívvel sétáltam, mert nem hiszem, hogy lett volna valaki, aki kikezd velem egy ilyen kutyával az oldalamon:)Mára szegénykém kicsit süket, kicsit vak, kopottak az ízületei, de még hála az égnek jó egészségnek örvend:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!