Happy dog v. Dog chow v. Pro plan?
Esetleg Real nature?
Yorkshire terrierem eddig (fél éves) royal canin mini junior illetve acana small breed puppy tápokat kapott. Be is vált, nem volt tőle semmi gondja. De most kb 2-3 hétre bezárt az az egy hely ahol lehetett kapni ezeket. Én nem tudtam róla, mert ha tudok bevásárlok belőle előre egy jó adagot (ugyanis kimérős hely). Így most fogytán van a tápja, ezért a fent említett 4 közül kellene választanom, de gőzöm sincs, hogy mit. Lehet Eukanuba és Hill's tápokat is kapni, de a Hill's-ről nem sok jót hallottam, a Eukanuba pedig nincs mini méretben.
Szóval melyik legyen? Mert én nem tudom.
Happy Dog:kukoricaliszt, szárnyashúsliszt (14 %), töpörtyu, szárnyaszsír, marhafaggyú, bárányhúsliszt (4 %), halliszt, rizsliszt, májhidrolizát, tojáspor, melaszszelet, almatörköly (szárított) (0,6 %), konyhasó, éleszto (szárított), káliumklorid, árpa (erjesztett) (0,2 %), tengeri alga (szárított) (0,15 %), lenmag (0,15 %), éleszto (kivonat), articsóka, pitypang, gyömbér, nyírfalevél, csalán, zsálya, koriander, rozmaring, kakukkfu, édesgyökér, kagylóhús (szárított) (0,01 %), kamilla, gyöngyvesszo, medvehagyma (növényi tartalom összesen: 0,14 %)
Pro Plan:csirkehús (21%), kukorica-glutén, rizs (15%), szárnyasliszt, kukorica, állati eredetű zsiradék (tokoferolok keverékével tartósítva), májkivonat, cukorrépa-apríték, halolaj, tojáspor, élesztő, kalcium-foszfát, kálium-klorid, nátrium-klorid, ásványi anyagok, L-lizin, előtej, DL-methionin.
Lazacos:azac (23%), rizs (22%), szárított lazacfehérje (15%), kukoricaglutén, állati eredetű zsiradék (tokoferolok keverékével tartósítva), kukorica, hidrolizált májkivonat, cukorrépa-apríték, tisztított cellulóz rost, kalcium-foszfát, kálium-klorid, nátrium-klorid, ásványi anyagok.
Dog Chow: ???
Eukanubából is van yorki táp. Vagy felétek nincs? De van Small Breed is, ami kistestű kutyáknak van (1-10kg) - legalábbis gondolom, h a minit arra érted. Ha neked szimpi ez a márka, akkor sztem ezeket próbáld meg.
A fenti három tápot nem ismerem, de az olvasottak alapján a Happy Dogot szokták leginkább ajánlani.
Igen a minit a tápra értem, sok tápnál nem small-t, hanem minit írnak és rám ragadt. :) Nálunk nincsen sem yorki, sem kistestű táp a Eukanuba-ból.
Olyan jó volt, neke az acana de nem lehet a környéken sehol kapni, csak ezen az egy helyen.
Nekem ugyan dobermann kölyök kutyám van ( 11 hetes)
Happy Dog-ot kap és gyönyörű a szőre, szépen nő. Nálunk bevállt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!