Fogamzásgátló implantátumot kanoknak lehet már beadatni?
Fogamzasgatlo? Inkabb csak tesztoszteron blokkolo, amitol nem igen lesz kedve szerelmeskedni, de nem hinnem, hogy ezt fogamzasgatlasra hasznalnak.
Aki nem akarja ivartalanitani a kutyajat, annak megoldas a tuzelos idoszakban, de azert csak-csak hormonkeszitmenyrol van szo, en nem adnam be a kutyabaratomnak.
Kutyaneveles lenyege pont az, hogy az ember felul tudjon kerekedni egy allat osztonen es iranyitani tudja azt. Ez az igazi megoldas.
Legtobben azert ivartalanitattnak, mert nem tudjak kezelni a kutyaikat es kenyelmesebb igy nekik. Pedig orvosilag egyáltalán nem indokolt a beavatkozas.
Ez egy bőr alá ültethető implantátum. 6 hónapig hatásos. (Egyébként sajnos nagyon drága). Az én állatorvosom is tájékoztatott róla részletesen, ha akartam volna, megrendeli, beülteti, végül én nem éltem vele - egyelőre.
Szerintem a saját állatorvosodnál érdeklődj róla, biztosan ő is meg tudja csinálni, nem olyan speciális dolog ez, csak az ára miatt kevesen engedhetik meg maguknak, ezért ritkán kérik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!