Mi legyen a neve a kiskutyámnak?
Figyelt kérdés
Egy bichon bolognese kiskutyát fogok kapni, kislányt=)Olyan nevet szeretnék ami édes és nem túl hétköznapi.2010. júl. 25. 20:32
13/28 anonim válasza:
A Husi télleg jó. hát ez nagyon jó xD
na jolvan most komolyan. Sztem legyen Lujza
az jó név egy kutyának :D
14/28 anonim válasza:
Lili
Lola
Bebe
Mimi
Zoé
Zizi
Maja
Molly
17/28 anonim válasza:
20:49-es vagyok...
komolyan mondtam a Husit. :P
hány kutya szaladgál Husi névvel?
és szerintem aranyos. :D
19/28 anonim válasza:
Azért nem megbízható a Wikipedia mert azt az internetes közösség fejleszti, meg módosítja. Ergo azt írok bele, meg azt az írást szerkesztem amelyiket akarom.
Egyébként ezt sosem értettem. Ha valakinek lesz egy kutyája, a legjobb dolog a névválasztás. Nem hiszem el, hogy valakinek nincs annyi fantáziája, hogy egy kutyanevet kiválasszon, vagy pedig ne találjon neki tetszőt ezen az oldalon: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!