Mi a véleményetek az univerzoo-ról?
Figyelt kérdés
2010. júl. 25. 18:11
11/14 anonim válasza:
Mi voltunk már ott kétszer is agility versenyen, jövő héten megyünk harmadszorra.
Nekünk egyszerüen csodálatos volt ott lenni, az egész helyszin gyönyörü!!!!!!!!!!Az épület is fantasztikus és még nincs kész!!! Na meg a bolt is széles kinálattal vár mindenkit az épületben (Gambler kupán vettünk is 4 nyakörvet :D ) Én teljes mértékben megvagyok vele elégedve!
12/14 anonim válasza:
mi?már százszor??én egyszer se láttam pedig napi néző vok
13/14 A kérdező kommentje:
Én semm láttam még ezt a kérdést.Éppen ezért tettem fel.Tudod vanak ilyen emberek akiknek ez a hobbijuk,hogy rosszindulatu megjegyzéseket tesznek a kérdésekre.Egyébként meg ha százszor volt akkor meg nem kell válaszolni.Azért megköszöném ha megirnád hol volt százszor.
2010. aug. 3. 19:32
14/14 A kérdező kommentje:
Bocs lemaradt egy "n"vannak
2010. aug. 3. 19:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!