Segítség! A vizslam megevett egy kg fasirtot. Kell állatorvos?
Figyelt kérdés
Feljutott a konyha asztalra és befalta.. gyanús volt hogy nem vacsorázott de most vettük észre.. sokkal kevesebb a napi adagját ennél.. egyébként èlénk játszik csak nem eszik. Nagyon aggódom2020. márc. 9. 13:40
1/28 alletta válasza:
semmi baja nem lett, nem lesz. futtasd jól meg, tiszta víz legyen mindig a táljában. egy kis koplalást túl fog élni. meg a torkoskodást is.:)
2/28 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy baja lesz tőle, jó az ízlése, gondolom, finomabb volt a kutyakajánál. :-)
3/28 anonim válasza:
Eszméletlen neveletlen az ebzeted :)
4/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek. Azért aggódtam mert tettem bele bors/pirospaprikát az nem kutyának való. És sokkal többet evett mint a napi adagja féltem hogy túlette magát
2020. márc. 9. 13:52
6/28 anonim válasza:
túl is ette magát, de attól, hogy egy alkalommal sokat eszik, semmi baja nem lesz, csak ha gyakran eszik sokat, akkor hizik el. A fűszerek sokkal nagyobb problémát jelenthetne, ha sokat enne belőle. de amennyi egy kg fasirtban van az meg se kottyan egy ekkora kutyának.
Amúgy hogyhogy nem vettétek észre, hogy hiányzik egy kg fasirt? kicsit sántit a sztori, de mindegy
7/28 anonim válasza:
Lehet, hogy kicsit fosni fog.
Egyszer a mi vizslánk húsvétkor anyósoméknál bejutott a konyhába. A feleségem egy idő után kereste a kutyát. Kiment a konyhába és ott állt a kutya szájában a főtt kötözött 1,5 kilós sonkával. Nyilván nem merte elengedni a "zsákmányt", de persze úgy nem tudta széttrancsírozni sem.
8/28 A kérdező kommentje:
Este csináltam de álmos voltam így az asztalon hagytam hogy hüljön de be aludtam. Párom ekkor már aludt én reggel eljöttem dolgozni és irt hogy ebedelne hova tettem a kaját. Akkor raktuk össze a kèpet. Nagyon rosszul érzem magam párom is veszekszik velem hogy így hogy tervezzen velem egy nap gyereket ha egy kutyára sem tudok vigyázni és ilyen felelőtlen vagyok :(
2020. márc. 9. 14:07
9/28 anonim válasza:
Koplaltasd sok mozgás sok víz , aztán ha disznóhús volt akkor hamarosan féreghajtás ....
10/28 anonim válasza:
Oké , latom kisült akkor nincs gond .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!