Ahol kutya van, ott nincs patkány kertes háznál?
Volt kutyám, de meghalt szegény, nagyon idős volt már. (17 éves)
Ennek 3 hónapja, és most megint megjelentek ezek a dögök a padláson, már nagyon idegesítőek.
Nem akartam jódarabig kutyát újra, de lehet, be kéne szerezni. :(
Az előző kutyám amíg élt, lehet, elriasztotta ezeket a dögöket már a jelenlétével is?
....bár inkább a szomszédra kellene ráuszítani az ÁNTSZ-t, a szemétdomb, amin lakik, az vonzza ezeket a dögöket.
Én meg tarthatok bármekkora rendet, valamiért nagyon tetszik nekik a padlásom, pedig semmi nincs ott.
Nálunk van ez is, az is sajnos. Néha elkap egy-egy patkányt a kutya, így mérgezni semmiképp nem tudjuk őket, mert ki tudja nem eszi e meg ha nem látjuk.. ultrahangos riasztót vettünk többet is, azóta kevesebb a matatás a fás kamrában. Csapdákat is vettünk, de ezek valami upgradelt patkányok, kieszik belőle a csalit és elviszik anélkül hogy lecsapodna..
A mi esetünkben a kutya jelenléte nem riasztja el őket, pedig mászkál körülöttük, vadászik rájuk. Csak erre a célra nem javaslom az új kutyát.
Szia, nem sok összefüggés van.
Két kutyám és egy macskám van, mégis vannak:(
Annyi ,hogy ezen a télen kevesebb volt.
Tavaly egy dobozban kint maradt a garázsban dió, amiről megfeledkeztem, nyáron eltakarítottam és most télen nem volt jellemző, csak ritkán, hogy kapirgálnak.
A közvetlen szomszédomban egyik oldalon senki sem lakik, a másik oldalon meg kb havonta pár napot (ukrán nyugdíj turisták)
Szóval még csak azt sem mondhatom hogy lenne ,ami miatt ide jönnek.
Szerezz, egy tricolor macskát, majd ivartalanítsd.
A legjobb patkány ellen.
Egész fészküket számolt fel a szomszédból.
Mióta itt vagyunk, nem használ mérget sem ellenük.
De szeresd is a macsekot.
Köszönöm. :)
Azt megtanultam, nagyon értelmesek ezek a patkányok, próbálkoztam méreggel....nem eszik.
Csapdát kiröhögik, ultrahangos nem használ, azért gondoltam, hogy talán bármilyen kutya jelenlététől betojnak.
Tavaly költöztünk, eleinte voltak patkányok, de aztán eltűntek. Én a kutyóra gondoltam, hogy talán őmiatta. :(
Macskát nagyon félteném, hogy elmegy, volt régen cicám, de csak ideiglenes befogadó voltam, nem értek hozzájuk. :(
Szomszédban csak kutyák vannak, ráadásul ez a szemétkupacos szomszéd egy vadállat, inkább nem írom le, mit mondott ha macskát lát.....
Félti a madarait, azért.
Lehet, marad a költözés. :(
Igen, az a vadászgörényes irtás jó dolog, csak a szomszédból jönnek a patkányok, annak a palinak olyan az életmódja, szerintem észre sem veszi őket.
Be van rúgva egész nap, és szrik mindenre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!