A kutyusom nem nyitja ki a szemét mi legyen?
Figyelt kérdés
sziasztok az a helyzet hogy a kutyám nem nyitja ki a szemét semennyire...mintha nem is látna vagy nem tudom nagyon aggódom érte tudtok javasolni valamit2020. márc. 5. 14:54
3/12 alletta válasza:
mióta nem nyitja ki? általános állapota milyen?
vidd kérlek állatorvoshoz!
4/12 anonim válasza:
Most jön az, hogy 500 kilométerre njncs állatorvos, és nincs rá pénze a családnak, és se autó, se tömegközlekedés, hogy elvigyék orvoshoz a kutyát.
5/12 anonim válasza:
Elviszed állatorvoshoz, megvizsgálják, hogy mi az oka, és kezelik.
6/12 anonim válasza:
Nem tudom mi legyen. Ha én nem tudnám kinyitni a szememet, ülnék egy helyben, aggódnék magamért nagyon és várnám a csodát!
7/12 anonim válasza:
Ezt nem értem.. csukott szemmel járkál, vagy mi?
8/12 anonim válasza:
Nem egy szaporitotol 4 hetesen elhizott babakutyad van??
9/12 anonim válasza:
hmm esetleg írj a problémádról gyakorira, aztán a facebook kutyás csoportjaiba, aztán ....
aztán hátha megvakul :)
vidd állatorvoshoz!!!!!
10/12 anonim válasza:
Küldöm a pozitív energiát, attól biztosan meggyógyul. Ha te nem tudod kinyitni a szemed, akkor ülsz és várod a csodát vagy elmész orvoshoz?
Gondolom falun laksz, kocsitok nincs, az állatorvos meg nem megy ki házhoz, ahogy az ilyenkor lenni szokott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!