Hol találok Pesten olcsón húst?
Tapasztalt budapesti Barfos piacozók tippekre és trükkökre lennék kíváncsi, hogy szerzitek be "kutya vacsoráját". Hol lehet jó áron találni dolgokat?
Ilyenekre gondolok elsősorban hogy pl: "szerdán a bosnyákon akciós szokott lenni a kacsa". Vannak tippeitek esetleg, mikor és hova érdemes menni? :)
A Sparban ha kitapasztalod, hogy melyik nap vannak az akciók, akkor potom pénzért lehet venni kacsát vagy csirkét vagy nyulat. Én akkor szoktam bevásárolni neki.
A szarvas vagy a marha baromi drága, még az állatosnál is, de azt inkább ott veszem meg, mert jó minőségű, viszont nincs horror ára.
A Lidl-ben szoktam sprotnit venni neki fagyasztva, azt imádja a kutya is és a macskák is és jó ára van.
A Tescóban szokott akciós lenni (ezt is ki kell tapasztalni, sajna sűrűbben kell járni) a pontyfej és a halak.
Csak hekktorzzsel etetjuk mindket nagytestu orzovedo kutyankat. Matusz vad zrt-tol rendeljuk (1100 huf/kg fejnelkuli)
Kulon lakasban lakunk a csaladtagommal es mindegyikunk elrakja a fele a rendelt arunak.
Itt vannak olcson husok is:
Pl szarvas hus csont nelkuli konyhakesz felkockazott 2500 huf/kg (1 kg lapos zacskoban fagyasztva. Siman tudom fagyotta adagolni baltaval.
Hust nem szeretek adni,’mert nagyon savasit es agresszivabba tesz,mint a hal. A hal zsirmentes tiszta feherje,alomszeruen epulnek az izmaik tole.
A mirelit hal meg felenged hideg vizben 15-20 perc alatt es mar 15 masodperc alatt filezem es kockazom.
A marhacsontot piacon veszem 600/kg-ert. De vhol 300/kg. Lehel.
20kg-onkent. Melyhutjuk. Kicsire vagva zanzasitva kis helyre befer. Amikor osszefagy,konyhakohoz csapas utan szetjon.
Köszönöm a válaszokat, szét fogok akkor nézni Lidl, Spár vonalon is.
Illetve a kapott linket is meglesem :) A csak hekktörzset mennyire kell komolyan venni? Ugye kap mellé mást is? A halak hosszútávú egyoldalú etetése tiaminhiányhoz fog vezetni :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!