Mit tegyek, ha a kutyám szétrágta a varrot hegét?
Kutyusomnak farkaskarom műtétje volt, megtörtént a varratszedés, minden szépen összeforrt, erre az egyik pillanatban azt veszem észre, hogy a varrás helye teljesen szétnyílt... Ez volt 5 napja. Fel hívtam egyből a dokinkat, ő azt mondta, ha 1 héten belül nem javul, menjünk be. Ma este leviszem hozzá, de addig sem tudom mit tegyek szegénnyel. Szerencsére a seb nem gennyes, napi 4x fertőtlenítem betadineal, séták után mindig, majd megy rá bepanthen.
Azonban sokat tényleg nem javult a helyzet. Ha nem vagyok otthon bekötöm neki, légáteresztő rugalmas kötszerrel és gézzel, ha felügyelem, akkor szabadon hagyom, azonban nem kezdődött el a hegesedés. Más is volt már ilyen helyzetben? Mennyi idő volt, míg rendbe jön a lába?
(Már azon is gondolkodtam, hogy veszek sebosszehuzo tapaszt, ami embereknek valo, varrás hekyettesítő)
Gallér rá, amíg tökéletesen nem gyógyul be a seb. Bekötözve nem levegőzik, lassabban gyógyul.
Aludermin spré.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!