Tenyésztőtől szeretnék yorkit vásárolni, mennyibe kerülne?
200 ezer ft környékén szerintem már lehet venni jó helyről.
Fontos,hogy PRA-ra és patellára szűrve legyenek a szülők!
Nem tudom pra szűrés kötelező e yorkiknál,de egyre több fajtánál főleg kistestűeknél gyakori örökletes szembetegség,nem árt ha rákérdezel a tenyésztőnél erre.
150-200ezer
Amiből 15-20 menhelyi kutyát is örökbe fogadhatnál.
17:13
Vagy amiből egy bizonytalan hátterű menhelyi kutyának az orvosi ellátása kerülhet, ha örökletes betegségben szenved, de kerülhet ennyibe egy traumatizált kutya képzése is a kutyasuliban.
Nem értem mi értelme van valakit presszionálni egy bizonyos irányba, ha már eldöntötte, hogy nem arra akar haladni. Nem szaporítónak akarja adni a pénzét hanem tenyésztőnek. Mellesleg meggyőződésem, hogy menhelyre több kutyát visznek vissza, mint tenyésztőhöz, mivel ismeretlen a háttere és gyakoribbak a viselkedési problémák a menhelyi kutyusok körében. Természetesen nincs azzal baj, ha valaki örökbe fogad, de ha valaki nem szereti a bizonytalanságot és nem akarja visszavinni a kutyát két hét múlva, mert a viselkedése nem egyezik azzal a fajtáéval, amire éppen hasonlít külsőleg ne ítéljük már el ezért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!