Állatbarátok. Ti mit tennétek, ha az utcán megtámadna titeket egy kutya? Csak úgy, a semmiből.
Nyilvan vedenem magamat, ahogy tudom, bar nem tudom, ket puszta kezzel lenne-e eselyem egy nagyobb vagy kozepes testu agressziv kutya ellen, altalaban nincs nalam vasrud vagy baseballuto az utcan :)
Allatbarat vagyok, de nem embergyulolo, ha az allat tamad elobb, plane a semmibol, akkor jogos az onvedelem.
3 Szerintem egy normalis, mentalisan ep koborkutya alapbol nem tamad, de mondjuk ha nagyon rossz tapasztalatai vannak emberekkel, folyamatosan vertek, harci kutyanak kepeztek es kiszokott otthonrol, akkor tamadhat. Es attol meg, hogy az ember cseszte el a kutyat, nem lehet senkitol elvarni, hogy akkor o ott artatlan emberkent varja a halalt.
Mondjuk a spray jo otlet, ha van valakinel.
szabályok:
1. nem fordítasz neki hátat mert akkor biztosan megtámad, mindig felé fordulsz, oldalra fog kerülni, követed, ráfordulsz.
2. nem nézel a szemébe, nem hergeled, csak úgy rá nézel
3. lassan hátrálsz
4. ha kisebb testű akkor sokszor elég lehajolni a föld felé mintha követ vennél fel és már spuliznak is
5. ha van nálad valami azt magad elé tartod, alapból annak fog neki menni és nem neked, táska, szatyor még a sapka vagy a sál is jó
6. higgadt maradsz, vagy nagyon agresszív, mikor mi jön be, kutya függő
7. nem futni, az a gyávaság jele, csak bátrabb lesz tőle a kutya
Nekem volt olyan hogy egy rotveller, egy véreb és egy németjuhász 2 év körüli felnőtt kutya háromszögbe fogtak, sehol a gazdájuk na az volt meleg pite, de karc mentesen magamtól kijutottam.
Amúgy vigyél sprét magaddal, meg van valami sip is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!