Keres valakit a kutyám?
Legyen elég annyi, hogy nem feltétlenül keresi a társaságomat, csak ha történik valami sétálunk,játszunk, vele foglalkozok. Sok kutyám volt, és ilyet még nem láttam, tapasztaltam. Ettől függetlenül szeretem, csak szarul esik na...
Ha elmegyünk otthonról máshoz, beletapad a fenekembe, de otthon nem. Olyan mintha a biztonságot az otthonunkkal társítaná, nem velem. Jól van úgyis bent vagy a házba minek menjek be hozzád, majd ha mész a kapuhoz odamegyek kb.
Falkavezernek tekint. Neked kell behivnod a hazadba,h bemenjen. Mindig behivom a kutyam a lakasba,mielott belep,ha konnt voltunk vhol.
A leirasod alapjan tokeletes vezernek tekint. A vezerjez a falkatag csak akkor mehet kozel,ha a vezer magahoz hivja. Magatol sohasem.
Ezer kuzd rengeteg ember,h tusztelje a kutyaja es falkavezernek tekintse.
Szoval,hivd be ,ha azt akarod,h bemenjen a hazadba.
Neh hivj oktatot,amikor mindent elertel,amit kutyanevelesben csak lehet.
Mondjuk amikor kint fekszik a fekhelyébe, és jövök be gyakran látom, hogy szuggerál hívom-e, de már sokszor dafke nem hívtam, jöjjön magától. :)
Én erről azt gondoltam magának való, sokszor hazaérünk a sétából és elvonul olyan helyre ahol nem is lát, elég idegesítő.
Egyébként engedelmes, jó kutya. Köszönöm, a válaszokat. Valaki megcáfolhatna, megerősíthetne még, illetve érdekelnének hasonló "problémák".
Az én kutyám olyankor szarik rám, ha a "kedvenc szomszédja" háza előtt sétálunk el. Jóban voltunk még a kutyám érkezése előtt és amikor ide került is szoktunk megállni beszélgetni, közben a szomszéd falatoztatta. Sajnos őt jobban szereti, mint a saját gazdáját, alig bírom elcibálni a kerítéstől, nem hallgat rám, ha szólok neki, csak nyüszít, húz, befeszül, remeg.
Na ez a szar érzés, nem az, amikor tisztel a kutyád annyira, hogy minden szavadat lesi. Otthon, mikor én adok neki falatot az sosem olyan jó, odajön, szépen néz, a kapott falatot beviszi a fekhelyére és ott is marad, nem jön vissza még egyért, mint minden "normális" kutya.
Mintha unná, hogy csak én vagyok neki. Mintha mást akarna gazdájának. Talán igaz az a mondás, hogy a kutya választja ki a gazdáját. Nálunk a menhely ajánlotta őt, én meg örültem, hogy végre kutyusom lesz. Talán nem így kellett volna kiválasztani.
Nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!