Ismertek olyan embert aki kutyával, macskával, alszik egy ágyban? Nekem furcsa az ilyesmi.
Nekem meg nem.:)
A kutyám az ágy végében alszik, külön kis "matraca" van, rajta két gyerekpléddel, hogy legyen mit gyürkésznie.
A macskám is feljöhetne, de neki saját kis macskafotelja van a kandalló mellett és azt szereti. Ennek ellenére időnként meglátogat, feldorombol és utána mint aki jól végezte dolgát, megy a férjemet molesztálni. Őt szereti jobban, a kutya meg engem.
A kutyámnak mindenütt van helye, kosara plédje, de ezt a helyet az ágy végében ő találta ki és nem zavar, sőt.
Megjegyzem, önmagunk, a lakásunk, az ágyunk tisztaságát illetően bárkivel felvesszük a versenyt, de az állataink ápoltságát és egészségét illetően is.
2 kutyával aludtam míg otthon laktam. :)
Miért furcsa? Oltva voltak,parazitamentesek,fürdettük őket,tiszták voltak. Szőr volt az ágyon,de aki kutyás,azt nem zavarja.
Én is a kutyával alszom, (50 kg-s rottweiler és franciaágy) a cica meg a fejemnél.
Hozzánk is eljöhetsz tisztaság ellenőrzésre, akár váratlanul is. Ugyanis aki ilyen szimbiózisban él a szőrös családtagokkal, az 5x annyit takarít mint mások.
En a nagy amstaffommal alszok egy agyon. A budapestieknel ez gyakori. Minden baratomnal ez alap. Ha lennem meg 1-2 amstaffom ,nagyobb agyat vennek,h elferjenek mellettem.
Nem a tisztasag a maniam,abbol nem lehet megelni,csak munkabol :D
kutyával aludni túlzás. ezt bérmelyik szakértő megmondja.
ne ssetek át a ló tuloldalára sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!