Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogy lehet ajándékcsomagot...

Hogy lehet ajándékcsomagot szerezni? (folyt. )

Figyelt kérdés
Előző kutyámnak emlékszek, jött egyszer egy pedigree csomag kajával, jutalomfalattal mindennel. De sajnos már nem emlékszek, hogy hogy kaptuk, még elég kicsi voltam. Hol kell regisztrálni/nevezni hogy kapjak valamilyen csomagot?
2010. júl. 23. 23:11
 1/7 anonim ***** válasza:
gondolom pedigree.hu-n
2010. júl. 23. 23:20
 2/7 anonim ***** válasza:

Igen Pedigre. hu-n:D

Én még nagyon kiskoromban regisztráltam a kutyusomnak(most 6 éves Pulika)(akkor alig volt 1-2 éves:D) ÉS regisztráltam, de akkor utána olvastam hogy küldenek majd valamit, MEgijedtem gyorsan bezártam indent, olyan hevesen vert a kis szivem, és elfelejtettem 1 idő után, aztán eggyik nap suliból hazajövet ottvolt az asztalon 1 Pedigree-s csomag:D kérdezte apukám, hogy uzsonnát rendeltem-e magamnak?:D

2010. júl. 23. 23:42
 3/7 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat. még annyit szeretnék, hogy az oldalin hogy lehet regisztrálni?** mert semmi olyat nem találok=(
2010. júl. 24. 00:30
 4/7 Akiteki ***** válasza:

Miért ijedtél meg attól, hogy ajándékot kapsz?

Nálunk a cicának küldtek egy nagy doboz whiskast.

2010. júl. 24. 06:34
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem attól ijedtem meg hogy ajándékot kapok:D hanem nem olvastam el hogy ajándék:D hanem azt hogy küldenek valamit:D
2010. júl. 24. 09:05
 6/7 anonim ***** válasza:

A pediggree-n most kupon akció van, nagyon jó!

1000 Ft engedmény a 3kg junior táp árából..

2010. júl. 24. 09:41
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm:D
2010. júl. 26. 11:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!