A kutyám békát eszik, beteg lehet tőle?
A varangyosbékától lehet baja. Az mérgező. A többihez jó étvágyat. Az enyémek is ettek már, csak én ijedtem meg, a kutyáknak kutya bajuk sem lett.
Néhány hete még tele volt a medencénk békákkal. Éjjel nem lehetett aludni tőlük, olyan hangosak voltak. Aztán egyik napról a másikra csend lett. Most nem tudom, hogy simán elköltöztek vagy a kutyák ették meg. Láttam az utcában gólyát is.
A varangyostól habzik a szája nem? A levelitől nem láttam még ilyet.
Olvastam egyszer régen egy cikket valami falubolondjáról, aki fogadásból néhány sörért megevett egy békát.
Nem volt semmi baja, amíg a levelibékákat hozták neki, de egyszer találtak egy varangyost. Három nap múlva meghalt agylágyulásban.
Na ezeket a béka evő kutyákat szívesen látnám itthon pár napra...míg "csend " nem lesz:)
Én úgy tudom hogy keserű a béka, ezért nem eszik meg pl a kutyák!De ez lehet hülyeség, ezt tényleg csak hallottam!A mi kis foxi keverékünk csak a 4 lábát rágta le a békáknak:)
Elég vicces volt de nem lett baja!
Köszönöm a válaszaitokat! Hát nekem is az volt a feltünő hogy habzik a szája, később ki lestem mit csinál ha beengedjük a kertbe.. naná hogy békára vadászik:D
Volt hogy rászóltam ne egye meg erre rögtön a szájába vette és a béka még brekegett a szájába.. na ott nevettem is meg meg is ilyedtem:) Leveli béka varangyos kicsi nagy teljesen mindegy neki igazából. Kertbe már nem nagyon engedem be de hát az udvarra is kiugrálnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!