Tacskó kiskutyámnak ma este bekeményedett a hasa, mitől lehet?
Figyelt kérdés
Nem jelez fájdalmat, játszik egész este, rohangál, kaki is volt, minden rendben, csak simiztem és éreztem, hogy kőkemény. Mi lehet a baja?2010. júl. 23. 21:34
1/10 anonim válasza:
Nem lehet, hogy valami csípés? Nincsen közepe ennek a kemény résznek?
2/10 A kérdező kommentje:
ÁÁ, biztosan nem. nem egy adott pont, az egész pocija ilyen, mint amikor egy ember túl sokat eszik, nagy és kemény. De nem érzékeny rá, nem vörös, tuti nem csípés, nem írható körül. Csak olyan nagy beles most.Amúgy benti kutya, max. szúnyos csíphette volna meg.
2010. júl. 23. 21:39
3/10 anonim válasza:
Nem kajált túl sokat? Szerintem csak egyszerűen tele a pocija. Majd reggel ellenőrizd, hogy elmúlt-e.
4/10 A kérdező kommentje:
Hát, ha belegondolok, szépen megevett ma mindent, és napközben (rendhagyó módon!) kapott nasit is. Mivel volt kaki, nem gondoltam bélcsavarodásra, csak ilyennek még nem láttam. Biztos jól belakott a normális mennyiséghez képest.
2010. júl. 23. 21:42
5/10 A kérdező kommentje:
Kakilt még 2x... most már tuti túlette magát, ilyet még sosem csinált. Köszönöm midnenkinek a segítséget!
2010. júl. 23. 22:09
6/10 anonim válasza:
mikor kapott utoljára féreghajtót?
7/10 A kérdező kommentje:
kéthetente van féreghajtva, még csak 12 hetes, kéthetente járunk orvoshoz
2010. júl. 23. 22:50
8/10 A kérdező kommentje:
Egyetlen egyszer sem találtunk benne semmit sem!
2010. júl. 23. 22:52
9/10 Akiteki válasza:
Jól bekajált, egészségére. Pici duci baba, ez az egészséges!
10/10 A kérdező kommentje:
Természetesen nem akarom, hogy kövér legyen! Nem is az! Ezért is tűnt ez most fel. Ma reggelre teljesen jól van, bár reggelizni nem sok kedve volt, majd vacsorára :)
Köszi mindenkinek a segítséget!
2010. júl. 24. 09:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!