Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A kutyáknak is kell foglalkozá...

A kutyáknak is kell foglalkozás napiszinten?

Figyelt kérdés

Nincs itthon a szomszéd, mert nyaralni van, és a kutyája egésznap egyedül van, és én jókat röhögök a kutyán, mert annyira unatkozik, hogy egy vödröt a szájába fog, és elhajítja messzire, és rárohan, mintha valami nyúl lenne, és elkapja, majd megint eldobja a vödröt. Tök vicces.

Azért csinálja, mert már napok óta egyedül van, és unatkozik?

2010. júl. 23. 18:52
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen, pontosan. Kitalált magának egy elfoglaltságot.
2010. júl. 23. 18:53
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Előző vagyok. Remélem azért a kutyának ad valaki enni ?

Ha nem, előbb-utóbb vége lesz a kutyának ha későn ér haza a gazdája.

2010. júl. 23. 18:55
 3/10 anonim ***** válasza:
Jujj szegény. Esetleg dobálhatnál neki valamit te, azért az mégiscsak jobb buli, és talán akkor nem fog bekattanni. Persze, hogy kell nekik a napi szintű foglalkozás.
2010. júl. 23. 19:09
 4/10 A kérdező kommentje:
Nem, nem tudok átmenni hozzájuk, a kutya néha oda jön a kerítéshez, és megsimogatom, féltékenyek a kutyáim, attól fél kicsit.
2010. júl. 23. 19:24
 5/10 A kérdező kommentje:
Ja, és etetik a kutyát, jön az iseröse, ad a kutyának vizet, meg enni, és el si megy.
2010. júl. 23. 19:27
 6/10 anonim ***** válasza:
lehet, hogyha kerítésen át dobálnád oda is visszahozná neked :) ki eteti?
2010. júl. 23. 19:28
 7/10 anonim ***** válasza:
Igen, minden nap több órát kell a kutyára áldozni.Én tuti nem hagytam volna ott. Csak úgy hagynám magára a kutyát, ha tudnám valaki gondoskodik róla, játszik vele, foglalkozik vele, nem csak annyi,hogy eteti.
2010. júl. 23. 19:48
 8/10 anonim ***** válasza:
Igen kell. Miért szerinted ő egy tárgy vagy mi? Amúgy meg taláj más röhögnivalót, ő egy érző lény.
2010. júl. 23. 20:36
 9/10 anonim ***** válasza:
érdekes azt írod neked is vannak kutyáid és ezt nem tudod?
2010. júl. 23. 20:40
 10/10 A kérdező kommentje:
Vannak, de nem hagyom őket itthon, és sose csinálnak ilyeneket, és meglepődtem, hogy mi baja a van a kutyának, hogy bedilizett-e vagy csak szórakozik!
2010. júl. 23. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!