Retriever. Utálja a vizet. Kiskorában érhette valami? Pedig még csak 6 hónapos.
Figyelt kérdés
Képtelenség megfürdetni, mert elszalad. Ha pórázra kötve fürdetjük látszik, hogy szenved, el akar szökni ugrál össze vissza,mint aki megveszett, vinnyog, ugat. 6 hónapos lessz mindjárt és még nemvolt megfürdetve. Viszont a bolháktól is szenved és bolhanyakörvet nemlehet még rá adni más szerek meg nem használnak méghozzá drágák. Hogy lehetne "kigyógyítani"? Olyan mint egy cica akit vízbe akarnak dobni.2010. júl. 23. 16:38
1/5 anonim válasza:
Töltsd le ezt : *****
Nézd meg Cesar Millan hogyan gyógyította meg Marley-t a Golden Retrivert. Ő is félt a vízbe belemenni. pedig nem kötette hozzá semmilyen negatív élmény !!!
* Automatikusan eltávolított tartalom.
2/5 anonim válasza:
az én kutyám imád patakokban, tavakban úszkálni, de amint meglátja, hogy kézbeveszem a slagot, elrohan :D
az előző válaszoló hasznos linket küldött :)
3/5 A kérdező kommentje:
mondjuk itt nincs patak, vagy nagxyobb víz max keleti főcsatorna van oda viszont féltjük kivinni. viszont megnézem a videot :D
2010. júl. 23. 18:22
4/5 anonim válasza:
6 hónapos kutyára már régen lehetne bolha elleni spot ont tenni.
Az, hogy nem bírtok egy 6 hónapos kutyával, elég érdekes....
5/5 anonim válasza:
Már nem azért de a vízutálat nem betegség csak ízlés! Az hogy a fürdetést tűrje, nevelni kell hogy bízzon benned és tiszteljen. Az én kutyám utálja a vizet és nem gondolom hogy ettől beteg amiből ki kell gyógyítani és ha fürdetem azt szó nélkül tűri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!