Banánt ehet a kutya?
Szerintem simán, miénk is evett már
Miért van diétán? Inkább valami olyat adj neki ami megfogja a székletét, nem hiszem, hogy azon a banán segít, adj neki kenyeret, kend meg valamivel, vagy legalább a rizst cseréld le néha...
Ahogy egy embernek, úgy egy kutyának is fontos a változatos étrend, ezért remélem más is eszik a kutya ezen kívül. A kenyeret nem javasolnám egyáltalán. A neten sok cikk van erről egyébként.
Adjál neki kenyeret nyugodtan, mi is adunk neki minden etkezesnel, sot majkremes kenyeret is eszik a kutya
18 eves... koszono szepen meg mindig jol erzi magat 🙃
Az okot tudjátok, hogy miért megy a hasa másfél hete? A minimum, hogy vérképet kellene nézni a kutyának.
Egyébként kaphat banánt.
Amikor megeszik a másik kutya székletét akkor is szokták javasolni, tápba keverni, ezáltal "nem kívánja" majd az idézőjeles finom falatokat.
Igen, ehet es az elso valaszolonak: a banan eleg nagy mennyisegben okozhat szekrekedest, tehat hasfogo. Kerdezo! En nem adnam neki ebbol a celbol. Ha a doki nem mondott mast semmi mast nem adnek neki. (De ha szeretnel meg valahogyan segiteni neki: szentabletta.)
Az en kutyamnak is most jelenleg ez a baja, napkozben nem is veszes a hasmenese, alig keredzkedik ki, elegek a setak, ellenben ejszaka... katasztrofa. En tegnap vittem el orvoshoz, vettek tole vert, alaposan kivizsgaltak, azt mondta a doki, hogy mifelenk ez most egy jarvany, rengeteg kutyusnak van hasmenese. Illetve kapott meg egy injekciot, attol most epp nincs hasmenese de kivancsian varom az eredmenyeket. 9 eves mar es iszonyuan feltem. Nalunk a fosas nagyjabol oktober ota jon neha-napjan nala vissza. Akkor eloszor csak injekciot kapott, az egy ideig elmulasztotta, aztan most visszajott durvabban mint elotte. Igy, mint mondtam megkertem a dokit hogy csinaltassunk azert egy full check-upot, amugyis 9 eves mar nem baj ha tisztaban vagyunk minden eredmenyevel. Ebben egyetertettunk. Hetfon meg viszek szekletmintat.
A tied mennyi idos?
#3. Válaszoló.
Aztaaaaa 😁 Hosszú boldog egészséges életet kívánok a kutyusodnak.🥰
Nagyon aranyos vagy koszonjuk!:))
Mondjuk attol aki belinkelte mit nem szabad adni a kutyanak, attol megkerdeznem hogy akkor mit szabad szerinte? Levegot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!