Milyen kutyafajta illene hozzám, az életmódomhoz?
Heti 3-4x 14 órát vagyok távol, más napok szabadok. Van udvar. Munkanapokon napi 4 órám lenne rá, a többin akármennyi. Sportolok, szeretek futni, úszni, mozogni. A középnagy-nagyobb testű kutyákat jobban kedvelem. Vevő vagyok kutyasulira, kutyás sportokra, imádok kutyázni, mindenben benne vagyok, amiben a kutya is. Szeretném, ha a kutyus "nem lenne barátságos a rossz emberekkel", vagyis pl a beagle, aki a betörőt is képen nyalja. Nem házőrzőnek szeretnék kutyát, csak pl késő este kutya séta közben ha úgy van .. Értitek ..
Nagyjából ennyi, havi keresetemből jutna rá bőven, van tapasztalatom kutyákkal(vigyáztam párszor ismerősök kutyáira, míg távol voltak).
Kint is bent is lehetne, ahogy neki tetszik, kerítés rendben és 2 méter.
Ha úgy van kérdezzetek.
#3 vagyok. Kedves #4-es: Én is 12 órát ram korábban. A kutyám miatt váltottam 8 órásra. A hobbimat pedig tudom vele együtt csinálni.
Azt pedig betiltanám, hogy egy kutya kerti vagy lakásdísz legyen. A kutyának is igenis kell a társaság.
Lehet lepontozni.
A beagle-vel tévedésben vagy, az vadászkutya, a higgadtsága nem összekeverendő a mujasággal.
Én németjuhászt ajánlanék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!