Hány éves koráig lehet befedeztetni a mopszot?
Igen, első elléshez már idős, szerintem kíméljétek meg őt ettől.
Tudom, hogy falnak megy mindenki ettől, de inkább ivartalanítsátok. Ahhoz még nem idős, viszont sokat segíthet a későbbiekben:)
Remélem ezt a beagle-németjuhász keverékes gazdit nem fogod példaértékűnek tartani. Őt minősíti, hogy ilyen párosításból születtek kutyái, és az is, hogy ennyi idősen szült először.
Semmi baja nem lesz, ha nem szül!!
Ez persze nem azt jelenti, hogy nem rákosodhat el, vagy nem kaphat gennyes méhgyulladást. Azt tényleg csak az ivartalanítással tudod megelőzni.
A barátnőm yorkija most 11 éves, 4 évesen lehoztak vele egy almot, két évvel később rákos lett, és akkor ivartalanították. Szerencsére meggyógyult, de nem kell megvárni a bajt.
Előző vagyok.
Egyébként nekem egy 4 éves yorki szukám van. Anno én is gondolkoztam a kiskutyákon, aztán idővel megértettem, hogy ez milyen komoly munka, a tenyésztés nem játék, és nagyon körültekintőnek kell lenni.
Így tavaly ősszel inkább megműttettem, azóta sokkal kiegyensúlyozottabb a kutyusom:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!