Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Basset Hound tartó gazdik...

Basset Hound tartó gazdik tapasztalaira lennék kíváncsi?

Figyelt kérdés

Az érdekelne elsősorban, hogy a kertben hogyan viselkedik, tönkre teszi pl.ide-oda pisil, ás, szétrág stb. Persze nyilván csinál valamit hisz "él" de úgy értem, hogy el fogok ájulni ha melátom mit művelt vagy csak max. 1-2 meglepi lesz.

És az érdekelne még, hogy ugatós fajta vagy nem, illetve kicsi gyerekkel (1,5 éves) jól kijön?

2010. júl. 23. 10:26
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Mi érdekelne?

Nagyon jófej kutyák, igazából nem is hasonlítanak kutyára, sem kinézetben, sem természetben.

Nagy arcok. Kicsit (kicsit?) makacsak és nehezen taníthatóak. De sztem csak a makacsság miatt :)

2010. júl. 23. 11:43
 2/6 anonim ***** válasza:
Az ismerősömnek Basset Houndja van. Sokszor figyeltem meg hogy viselkedik. Nem tesz tönkre semmit, ha jól tanítod, nem pisil ide-oda, nem fog ásni, nemrág szét semmit ha tanítod. Alapvetően nem ugatós. Kisgyerekkel kijön, de hamar kezdd el a szoktatást.
2010. júl. 23. 13:22
 3/6 anonim ***** válasza:
Ezeket alapvetően minden kutya csinálja, és minden kutyát le lehet szoktatni róla. Jól nevelt kutya már nem csinál ilyet, akármilyen fajta. Elég makacs, magánakvaló és önfejű, ezért mindenképpen azt ajánlanám, hogy járj vele suliba, főleg ha kezdő gazdi vagy. Nem éppen kezdő gazdiknak való fajta. Hogy ide-oda pisil-e az meg alapvetően a nemén műlik. Kanok jelölnek, szukák nem.
2010. júl. 23. 18:56
 4/6 anonim ***** válasza:

Szuper kutya,de hogy ,nem ugat,azt azért nem mondanám.

Mindenhol ki van hangsúlyozva:ugatós fajta

Le lehet róla szoktatni,kemény kéz kell hozzá.

De egy aranyos kutya,én kiállításon láttam sokat,mindegyik végtelen kedves,"nyálas" volt.

2010. júl. 24. 21:27
 5/6 anonim ***** válasza:
nem szokása kijelölt helyei vannak amiket szeret megjelölni de konkrétan nem az a jelölgetös fajta nekem kanom van..ha sétálni viszem akkor se áll meg minden szembe jövö fánál.szeret legelni.ohh hát persze imádja a gyereket mulkor betámadot egy ovis csoport ez meeg élveszkedetxD
2011. ápr. 26. 00:45
 6/6 anonim ***** válasza:
Én azt mondanám, hogy a basset hound nem nagyon ugatós fajta. Az enyém alig ugat. Ez is olyan, hogy ha egy vadászat során elkezdene ugatni, elűzi a vadat. Egy valamit kell neki elviselni, hogy mindent az ég világon megszagol. Az orra állandóan a földön van. :)
2011. júl. 9. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!