3 éves kutya nyakánál hátul csomó. Kell aggódni?
Tudom állatorvos megmondja, szombatra van időpont. De nem hagy nyugodni a dolog. Hátul a tarkó és a lapockák közt félúton tapintottam ki egy ilyen nyirokcsomó szerű 5 mm-es csomót, ami nem felszíni, de a bőrrel együtt át lehet 2 ujjal fogni.
Tapasztalt valaki ilyet? Kell aggódni?
Mikor kapott oltást?
A miénknek ugyanilyen van, ugyanott, tegnap volt állatorvosnál. Azt mondta a doki, hogy a 1,5 héttel ezelőtti oltás miatt van.
Sajna, a kutyáknál is igen elterjedt a rákos daganat is:((
Reménykedjél, simán egy zsírcsomó, amit eltávolít a doki és nincs nagyobb baj.
7# Látom még mindig nem megy az a fránya szövegértés. Senki nem mondta hogy a válaszolóknak tudni kéne, azt kérdeztem hogy tapasztalt-e már valaki ilyet. Magyarul tapasztalat érdekel, nem pedig frusztrált emberek hányása. Egyszerűen itt nem lettél megszólítva, lehet intelligensen továbblapozni, ha nem tudsz hozzátenni. Én sem szólok hozzá az atomfizikához vagy a lakberendezéshez, ha nincs érdemi hozzáfűznivalóm.
Gondolom inkább neked áll fel (Legyen az bármi is), hogy oszthatod az észt. Az is érdekes, hogy mindig a szegények adakozóbbak, pont mint az anyagiaknál. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!