Mi lehet a baja? Nagyon súlyos
Figyelt kérdés
Nos van egy német juhász nem fajtiszta kutyusom, még nagyon kicsi és valami a száján kijött.2020. jan. 30. 09:44
1/9 A kérdező kommentje:
Képet próbáltam bemasolni, de nem lehet.
2020. jan. 30. 09:46
2/9 A kérdező kommentje:
A lényeg amit nem írtam bele a kérdésben h a száján kialakult ilyen seb féle és aztán terjedni kezdet és most már az orrán is rajta van.
2020. jan. 30. 09:47
3/9 anonim válasza:
El kéne vinni állatorvoshoz, hogy kapjon kezelést és ne terjedjen tovább a seb, meg nehogy elfertőződjön.
4/9 anonim válasza:
6/9 anonim válasza:
Gomba, atka, rüh, a szentlélek jele...
ÁLLATORVOS!
(A kutyád mg nyugodj meg, fajtiszta, de nem fajtatiszta, csak német juhász jellegű keverék)
8/9 anonim válasza:
Nem tudom ennyiből megmondani, de ha állatorvos látja, ő biztosan tudni fogja.
Ha szenved szerencsétlen állat, és látod, hogy valami nem okés, vidd el orvoshoz, kérlek.
9/9 anonim válasza:
Fajtiszta kutyád van, csak nincs benne unikornis vagy póniló.
Az, hogy "valami a száján kijött" 1000 féle dolog lehet, pontos diagnózist az orvos fog tudni mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!