A kan kutyusok mennyi idős koruktól vizelnek másképp mint a szukák?
Figyelt kérdés
2010. júl. 22. 16:26
1/7 anonim válasza:
Amikor kezdenek ivaréretté válni, ám a miénk korábban kezdte, mert eltanulta egy másik, öreg kutyától.
2/7 anonim válasza:
A szukam szult, es megtartottunk ket kicsit, egy szukat es egy kant. Eg es fold a ket kutya mae 3 honapos koruk ota. A kan mindenre kivancsi, mindenhova odadugja az orrat, minden mozgo lenyt megugat, es szivesen megy csavarogni a kornyeken (olyan helyen lakunk, ahol lehet). A kislany szivesebben van velunk vagy a mamajaval, hizelgos, elobb lett szobatiszta mint a kan.
3/7 A kérdező kommentje:
Most lesz hónap végén fél éves a kutyusom és még mindig úgy pisil mint a szukák. Azt gondoltam ennyi idős korára ez már megváltozik.
2010. júl. 22. 16:42
4/7 anonim válasza:
Nem feltétlenül jön el 6 hónapos korban, az én kutyámnak több idő kelet, és nem egyik napról a másikra fog történni, egyre többet pisil majd felemelt lábbal, és egyszer csak úgy marad.
5/7 anonim válasza:
Egyedenként változó,van olyan aki már 7 hónapos korban felemeli a lábát és úgy vizel,de van olyan amelyik csak 12 hónapos korban vizel úgy hogy felemeli a lábát.
6/7 anonim válasza:
az enyém egy éves és még mindig "kislány" :D illetve úgy pisil. de ezt majd ő tudni fogja ne aggódj, nem értem mért zavar téged :D neki úgy kényelmes. van hogy a nagykutya is lusta felemelni a lábát xD
7/7 anonim válasza:
Az enyém fél évesen kezdett fiúsan pisilni. :) de néha még akkor is leguggolt. Kivéve, ha sétálni voltunk, mert onnantól percenként megálltunk "gyakorolni".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!