Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Honnan tudhatom hogy én...

Honnan tudhatom hogy én vagyok a falkavezér?

Figyelt kérdés
Van egy kutyám 10 hónapos. Én nevelem, tanítom, sétáltatom, játszok vele, én etetem és én viszem kutyasuliba. Szófogadó, nagyon jó kutya. Betartom a sorrendiség szabályait: én lépek ki először az ajtón és csak akkor jöhet ki ha azt mondom hogy jöhetsz; etetésnél úcs csinálok mintha beleennék a kajájába es csak aztán kapja meg stb. Arra lennék kíváncsi hogy milyen jelekből láthatom hogy én vagyok-e számara a falkavezér vagy sem?

2020. jan. 21. 19:45
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
0%
A kutya a rangsort a sorrendisegi dolgokbol veszi le. Te betartod,azaz vallalod a vezer szerepet. O meg elismer. Kulonben kutdened kellene az aktona meg evesnel vele alandoan. O elfogad vezerenek.
2020. jan. 22. 02:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!