Staffordshire 5-6 órát szobakennelbe?
Azt minek kérditek, hogy "miért?"
Nem mindegy???
Nem mindegy!
Nagyon nem mindegy, hogy egy utazásról van szó, vagy a kutya élete végéig a napja negyedét egy rácsos dobozban tölti.
Így már képes vagy érzékelni a különbséget, vagy szerinted így is mindegy?
Mennyi idős, mekkora a kennel, és mi a cél a kennellel?
Nem mindegy, ezek fontos tényezők.
Az én mentettem is kenneles volt, amíg megszokta az új helyét, és elhagyhattuk a használatát, de például amikor ablakcsere volt nálam, akkor arra a napra, hogy a szakemberek tudjanak dolgozni, szintén kennelben volt, egyébként meg nem abban él, de nagy segítség bizonyos helyzetekben.
Mienk volt kennelbe. Leragta a femzarat belulrol!!! Azota leszedtuk az ajtot,megrag,amit akar. Fontos cuccot 2-3 meteren folulre tesszuk! Mindent!!
A stafford tartasa draga . Szamold bele az okozott karokat is. Ha leszidod erte,csak hatarozott nem orulokot mondhatsz. Nem verheted meg es nem csaphatsz pataliat,mert elvesztted a meltosagod ,a tiszteletet es soha nem dog szot fogadni.
Az utcan mindenki irigykedik,mennyi penzbe kerul egy ilyen kutya..
Engem ez mindenert karpotol.
Egy staffordnak a harapasa: ugy rooog a fogai kozt a 6 cm vastag marha gerinccsont ,mintha keksz lenne. Nem veletlenul jo hazorzo. Meg kell fizetmi az arat neked is a szereteteert es szolgalataiert.
A kutya nem tehet rola,ha nem teszel el mindent a szekrenybe 😂
Rendet csinalni,szekrenyeket venni olcsobb vagy ujravenni a szetroncsot targyakat?
A karok is az ellatas koltseget kepezik. 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!