Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A Zannis samponok tényleg...

A Zannis samponok tényleg olyan jók, mint amilyen hírük van?

Figyelt kérdés
Sokat gondolkodtam, h milyen sampont vegyek a kutyámnak (bolognese), nézegettem többek között a Biogance termékeket is, de a Zanni volt a legszimpatikusabb. Érdekelne tapasztalat, vélemény, esetleg ellenvélemény. Köszi!
2010. júl. 21. 23:58
 1/5 anonim ***** válasza:

A Zanni csak a bolt neve:)

Egyébként tényleg a legjobb termékeket forgalmazzák. Mi az All Systemet használtuk jó ideig, nagyon szép volt tőle a kutyám szőre. (azért írom múlt időben, mert leszoktam az otthoni fürdetésről, inkább a kozmetikusra bízom:)

De ha el tudsz menni a kutyusoddal, akkor szívesen látnak! Nagyon segítőkészek, és talán tudnak javasolni sampont, ha látják, hogy milyen a kutyusod szőrminősége.

Az én tapasztalatom nagyon pozitív velük kapcsolatban.

2010. júl. 22. 09:41
 2/5 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

A kutyusom keféje is tőlük van (az is All Systems) és fényévekkel jobb, mint amiket Fressnapf-ben lehet kapni. Megérte azt a 2000 forintot rászánni:)

2010. júl. 22. 09:43
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszodat! Én most Iv San Bernard sampont néztem ki, mert úgy látom -a honlap alapján legalábbis-, h csak ebből van kölyök. Ha majd nagyobb lesz, valószínűleg én is elviszem magammal..:)

Ennyivel jobb a fésűjük is? Hmm, ez elgondolkodtató...:)

2010. júl. 22. 10:01
 4/5 anonim ***** válasza:

Még mindig az első vagyok:)

Tényleg, Iv San Bernardot is használtunk egyszer, az is jó volt.

Igen, sokkal jobban megéri tőlük venni egy fésűt-kefét, mint egy pár száz forinttal olcsóbbat, aminek pár hónap után elkezdenek kitörni a fogai.

Milyen kutyusod van?

2010. júl. 22. 10:51
 5/5 A kérdező kommentje:
Bolognese, 10 hetes lesz. Nem feltétlenül most akarom fürdetni, de azért jó, ha van itthon...:)
2010. júl. 22. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!