Ki mikor - hány órakor - szokott kelni kutya mellett/miatt? Szobakutyus gazdik válaszát várom.
4-es azt ugye tudod hogy a kutyát tilos mozgatni evés után legalább másfél órát?
Én reggel 8-ra megyek dolgozni, közel lakok, negyed órára.
Negyed 7-kor kelek, háromnegyed 7-kor viszem le a kutyát, de ő már kelés előtt, kb 6 körül elkezd mozgolódni, járkálni a szobában.
Hétvégén ugyanezt csinálja, de akkor rászolok, és csak 7 -fél 8-kor kelek fel és már viszem le.
Ha dolgozok akkor 7 kor kelek, 8 körül viszem le a kutyát 10 percet vagyunk lent kb.
Haza változó mikor érek fél 6 -6 körül szoktam általában.
Akkor fél órát lent vagyunk amikor jó idő van akkor 1 órát is.
Aztán pedig este lefekvés előtt még van egy pisi :D
Hétvégén vagy mikor szabadnapos vagyok,akkor többnyire 9 körül kelek és 10 körül viszem le. Viszont ha másnap nem megyek melozni van hogy éjfélkor viszem le. Megszokta ezt rendszert amúgy :)
Alszik velem addig amíg fel nem kelek. van hogy már reggelizek készülődök,de ő még alszik :D
8 éves havanese szuka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!