Egy játékos kutya minden kutyával játékos, mindenkivel szeret játszani?
Tudom elég banális kérdés, de érdekel a véleményetek. Múltkor a barátnőm kioktatott, hogy ne mondjam a kutyámra, hogy játékos, mert nem minden kutyával szeret játszani.
Ez egyébként igaz is, 2 éves, közepes testű, a nála sokkal nagyobb kutyáktól tart, nem betegesen, de birkózni, kergetőzni nem mer velük, kölykökkel meg vele nagyjából hasonló kutyákkal, még vizsla, labrador méretű kutyákkal is szeret kergetőzni, aki durvul, harap vagy lenyomja, azokkal szintén nem, de egészen apró kutyákkal, tacskókkal, yorkikkal is nagyon szépen játszik, lefekszik nekik, a hátára gördül és hagyja, hogy nyúzzák, persze játékból.
Én ezek alapján mindig azt gondoltam, hogy viszonylag játékos, csak megválogatja, hogy kikkel játszik. Mondom, nem egy égető kérdés, nyilván nem fogok másképp tekinteni a kutyámra, úgy gondolom, hogy amúgy elég jól ismerem a jellemét, csak kíváncsi vagyok, hogy nálatok ez még belefér e a játékos kategóriába, ha egyáltalán van ilyen kategória.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!