Francia bulldognak mit adtok enni?
az utcsónak:ez hogy jött ide???
am semmit mert utálom a francia bulldogokat
Én most hillst adok neki, de nem mindig ugyanazt adom, hadd szokja, hogy azt eszi, amit kap, nem akarom, hogy egyfélét szeressen.
Arra figyelj, ha csirkéset veszel neki, allergiás lehet rá.
A Hills például csirkés, de nem minden francia bulldog allergiás, általánosságban viszont kicsit kényes a gyomruk.
Ha olcsóbb árakban gondolkodsz, a dog chow-t tudom ajánlani, van belőle bárányhúsos, közép árkategória, de tápanyagban sokkal jobb egy közepesnél. (a bárány hipoallergén, vagyis egyik kutya sem allergiás rá)
Én most az Acanat szeretném kipróbálni, sok jót hallottam róla, de még nem tudok véleményt mondani.
Ne törődj a bunkó hozzászólókkal!
Ez a kutya maga a tökély! Hidd csak el! :) Nincsen hozzájuk hasonló! Nagyon jól választottál! :) Egyébként hogy hívják?
Regizz blöki.hu-ra!
Szia Kedves utolsó válaszoló! Hivatalos neve Alcsiligeti Wizard, de mi csak Lulunak hívjuk. Másfél éves, csíkos kan. Nagyon kedves, okos, imádnivaló! Már regiztünk az allatmania.hu-n, de lehet elnézek a bloki-re is.
Volt már elég sok kutyám (amióta élek, mindig van), de eddig nem tapasztaltam ilyet, mint nála. Egy idő óta elég büdös lett, ezért gondoltam, h nem jó a kaja, amit kap. Szoktam neki főzni is néha, de kap konzervet is meg bárányos tápot. Lehet, a konzervet nem kéne adni neki? Kipróbálom a Dog Chowt... Köszi az értelmes választ! Üdv: Zsófi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!