SOS! Fehér színű váladék jön a szuka kutyám nemi szervéből és nagyon legyengült, alig bír lábra állni. Mi lehet a baj?
vidd orvoshoz!!aztán mesélj h mi volt!!!remélem felépül puszi neki:)
nem lehet h gomba fertőzés???mint a nőknél is szokott lenni
Nem tudom, miért idegesítitek fel szegény gazdit, nem ismerhetitek a körülményeket.
Nálunk/vidéken lakom, kisvárosban/ is csak estefelé ér rá az állatorvos.
Itt a kutya nem létkérdés, mint mondjuk egy tehén, vagy hízó, vagy ló!
A kutya akkor lesz ellátva, ha az orvos este már hazaért a haszonállatoktól.
Nekem nincs autóm, én se tudnék hirtelen másik városba utazni egy állatorvoshoz, egy beteg, magatehetetlen kutyussal.
Ez a magyar valóság, sajnos!
Bízzunk benne, hogy nincs komoly baj a kutyával, és a gazdája jó hírrel jön este.
Pyometra.
Ha szerencsétek van túléli.
Szorítok.
17:11 !
nem gondol egyből senki arra, hogy nomád körülmények között él a kérdező :)
nekem a kutyám olyan, mint a testvérem, és ha ő is "haldokolna"(ki tudja, itt miről vna szó), zaragatnám fel az összes ismerősömet, akinek van kocsija
értem én, hogy a tehén is megélhetés, de inkább dőljön ki egy tehenem, vagy akár az összes, én spórolnék mindenen maximálisan, de a "legjobb barátom" sokkal többet ér
(bár, én nem ilyenből élek)
bár, tudom (ismerősök) ott tanyán a kutya csak kerti dísz láncon :)
Örülök.
Bár én nem értek hozzá,de a legjobb gyógymódja a méhgyulladásnak az ivartalanítás. Az antibiotikum kúra sajnos ritkán elég hatásos. Nem is nagyon alkalmazzák,esetleg nagyértékű tenyészkutyák esetén.
Reméljük nektek bejön!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!