Az illatosút oldalát milyen gyakorisággal frissítik?
Figyelt kérdés
2020. jan. 8. 06:01
1/6 anonim válasza:
Hát ahogy elnézem a honlapon a 2016-os dátumokat, szerintem nem túl gyakran...
2/6 anonim válasza:
Én tavaly nyáron voltam ott, aznap hoztak be 3 kutyát, akiket este már láttam a honlapjukon. Szóval az állatokat szerintem frissítik.
4/6 anonim válasza:
Frissitik. Leiras is van! Onan van az egyik kutyank!
5/6 anonim válasza:
Csak kíváncsiságból kérdezem azoktól, akik jobban ismerik a helyet.
Akkor ez azt jelenti, h. az itt szereplő kutyák közül egy pár 2017 ÓTA benn van? Egy ilyen kis lyukszerű, betonos kennelben?
Ha ez igaz, akkor szegény, szerencsétlen állatok... milyen életük van ezeknek?
Megszakad a szívem ezekért a kutyákért, és olyan remek kutyának tűnő állatok vannak köztük...
Bárcsak lehetne valahogy szabályozni a kutyatartást... vagy az emberek lennének kevésbé felelőtlenek.
6/6 anonim válasza:
5. El kell, hogy keserítselek sajnos van olyan kutya is aki az egész életét ott éli le...
Másik oldalakon is vannak ilyen kutyák és oda is van melléjük írva hogy 5-6 éve már bennt van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!