Szobatisztaságra nevelés mennyi ideig tartott nálatok?
Figyelt kérdés
2020. jan. 6. 11:18
2/9 anonim válasza:
Változó kutyája válogatja.
Az enyém sose tanulta kerti kuty csak télen nagyon hidegbe jön be. Aggódtam hogy nem tanulta biztos lesz baleset reggelre de sose pisilt kakilt be.
3/9 anonim válasza:
Kb 2-3 hónap. Stabilan 5-6 hónapos kora körül lett szobatiszta
4/9 anonim válasza:
8 hetes korában hozhattuk el a tenyésztőtől, innentől számítva kb. 2-3 hónap alatt lett teljes mértékben szobatiszta. Jelenleg 11 éves, és még soha nem fordult elő "baleset", még betegség esetén is egyértelműen jelzi, hogy neki ki kell mennie.
5/9 anonim válasza:
Az idősebb kutyánk már 9-10 hetesen jelezte, hogy le kell mennie. Most 12 éves, sosem piszkított be. A kicsi most 7 hónapos, és még mindig vannak balesetek a pisivel. Szóval valóban kutyája is válogatja hogy mennyi idő lesz.
6/9 anonim válasza:
7 honaposan vettem. 1 het alatt tanulta meg. Nem orditoztam,amig odapisilt meg kakilt.
7/9 anonim válasza:
A kérdező lehet,hogy kisgyerekre értette a kérdést,de csak kutyás válasz érkezett.Sajnálom,hogy ma Magyarországon több a kutyab*zi,mint akik gyerekben gondolkodnak.
9/9 anonim válasza:
#7-es!
A kérdező nyilván nem gyermekre értette a kérdését, mert akkor nem az "ÁLLATOK - KUTYÁK" kategóriában tette volna fel, hanem a "GYERMEKVÁLLALÁS" kategóriában.
Amennyiben pedig nem kedveled a kutyákat, akkor ne látogasd ezt a kategóriát, és pláne ne válaszolj a kérdésekre!
Mint kutyatulajdonos pedig mindannyiunk nevében kikérem magunknak azt a jelzőt, amivel illettél bennünket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!