Egy 11 éves gyereknek kutya vagy inkább tengerimalac illene jobban?
Malacból kettő kell. Viszonylag hangos állatok és nem éppen a legbújósabbak. A nagy többséget lehet simogatni de nyúzni nem tehát a hirtelen mozdulatoktól is megijedhetnek.
Érzékeny és drága kis állatok. Ha malacot választjátok mégis akkor a malac egyesület(mentés) oldalát alaposan bujjátok átbhogy boldog malacos éveitek legyen.
Illetve érdemes onnan malacokat beszerezninkert nem kell bajlódni az összeszoktatással illetve szelídek és megmentesz 2 életkét.
Attól függ, milyen a gyerek. Ezt CSAK TE TUDOD!
Én 12 évesen kaptam angol cocker spániel kutyát, és tökéletesen elláttam, tanítottam. De én pici koromtól nagy kutyák közt nőttem fel. A szőrébe kapaszkodva tanultam meg járni az egyiknek. Szóval nem voltam kezdő.
Egy kutya nevelése (igen nevelni kell különben az lesz amiről a cesar milan stb sorozatok szólnak) és egy ketrec tisztántartása közt hatalmas különbség van.
Én inkább tartanék kutyát, de az az én kutyám lenne és nem a gyereké. Közben pedig annyit foglalkozik vele, meg tanítgatja, sétáltatja amennyit akarja. De lehet megunja és akkor neked kell mindent intézni vele (nem, a menhely keresése nem tartozik ide :D). A gyerekre nem bíznám a nevelését.
Kutyánk is van több éve, meg malacunk is.
Az egyik állatkát nehezebb ellátni mint a másikat...
Nem akarok kötekedni, de egy hörcsögöt gondozni nem nagy dolog (jó pár höri fordult meg nálunk is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!