Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Egy 11 éves gyereknek kutya...

Egy 11 éves gyereknek kutya vagy inkább tengerimalac illene jobban?

Figyelt kérdés

2020. jan. 4. 22:04
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
68%
Malac
2020. jan. 4. 22:07
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Az az állat amelyiket majd TE szeretnéd jobban gondozni, takarítani, ellátni. Egy 11 éves gyerek legfeljebb csak játszani fog vele.
2020. jan. 4. 22:20
 3/14 A kérdező kommentje:
Volt neki egy hörcsöge, és azt is rendszeresen takarította, gondozta.
2020. jan. 4. 22:31
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Malacból kettő kell. Viszonylag hangos állatok és nem éppen a legbújósabbak. A nagy többséget lehet simogatni de nyúzni nem tehát a hirtelen mozdulatoktól is megijedhetnek.

Érzékeny és drága kis állatok. Ha malacot választjátok mégis akkor a malac egyesület(mentés) oldalát alaposan bujjátok átbhogy boldog malacos éveitek legyen.

Illetve érdemes onnan malacokat beszerezninkert nem kell bajlódni az összeszoktatással illetve szelídek és megmentesz 2 életkét.

2020. jan. 4. 22:47
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ, milyen a gyerek. Ezt CSAK TE TUDOD!

Én 12 évesen kaptam angol cocker spániel kutyát, és tökéletesen elláttam, tanítottam. De én pici koromtól nagy kutyák közt nőttem fel. A szőrébe kapaszkodva tanultam meg járni az egyiknek. Szóval nem voltam kezdő.

2020. jan. 4. 23:02
 6/14 anonim ***** válasza:
33%
kutyát ne.
2020. jan. 4. 23:43
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Az legyen, amivel te is szívesen foglalkozol, ha a gyerek nem tud, és amire hajlandó vagy költeni.
2020. jan. 5. 07:38
 8/14 anonim válasza:
87%
Attól függ.Ha gondozza,takarítja én a tengerimalacot ajánlanám. Esetleg, ha mindenképpen kutyát szeretne, vegyél neki egy barátságos,családi kutyát,amivel nincs sok gond és tudja gondozni.
2020. jan. 5. 09:48
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Egy kutya nevelése (igen nevelni kell különben az lesz amiről a cesar milan stb sorozatok szólnak) és egy ketrec tisztántartása közt hatalmas különbség van.

Én inkább tartanék kutyát, de az az én kutyám lenne és nem a gyereké. Közben pedig annyit foglalkozik vele, meg tanítgatja, sétáltatja amennyit akarja. De lehet megunja és akkor neked kell mindent intézni vele (nem, a menhely keresése nem tartozik ide :D). A gyerekre nem bíznám a nevelését.

2020. jan. 5. 10:03
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Kutyánk is van több éve, meg malacunk is.

Az egyik állatkát nehezebb ellátni mint a másikat...

Nem akarok kötekedni, de egy hörcsögöt gondozni nem nagy dolog (jó pár höri fordult meg nálunk is)

2020. jan. 14. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!