Miért van rám szállva a kutyám?
Családi kutya. Kis Yorki Törpe tacsi keverék. Gyakoerlatilag csak velem akar játszani.
Ha leülök az ágyra egyből ott van. Simizni nem nagyon tudom mert elkezdi játékosan harapdálni a kezem vagy nyalogatni. Ha eldugom a akkor keresi. (Kézmosás után is)
Ha felállok pl a fotelből akkor már fenn a segge és mosog , ugat, hiv játékra. A játék abból áll hogy az előbb leirtak szerint a kezem keresi.
A család többi tagjával sem elutasító de én vagyok a mindene. Sokszor zavar pl. ha telóznák vagy tévéznék vagy pihennék. Érdekes mód éjszaka békén hagy , a párom fejénél alszik.
Le tudnám szoktatni valahogyan erről a túlzott rajongásról?
Imád téged.:)
Gondolom kölyök, vagy még fiatal. Ahogy halad a korral, egyre kevésbé lesz játékos, de mindig te leszel neki az Isten.
Van neki valami plüsse, vagy gumijátéka, amit nyomkodhat?
Nem a sípolósra gondolok, mert az borzalom.
Akkor a kezedbe véve a plüst, vagy akármit, próbálj játszani vele. A játékot is tanulni kell!:) Az sem árt, hogyha esetleg izzad a kezed, beletörlöd a játékába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!