Ez a kutyatáp mennyire jó egy kölyöknek?
Már teljesen megzavarodtam, hogy mi jó és mi nem... kell e bele kukorica vagy amiatt felejtős vagy magas e a fehérje benne vagy kevés...
Ha nem jó mutatnál olyat ami jó ?
4 hónapos kistestű kuty
Az összetevői alapján nem rossz, mindig, ami az első helyen van a listába, az van a legnagyobb mennyiségben a tápban így én kerülöm azokat, amelyek első helyén valamilyen gabona, vagy krumpli van. Illetve az is felejtős, amiben mesterséges színezék van.
Ez a táp, bár nem ismerem, nem tűnik rossznak, árban sem.
Csak a nyerskosztot ajanlom. Akkor nem lesz fogkove,izuletfajdalma,izomgyengesege,immingyengesege stb
A mi kutyaink igazi hust,halat ,zoldseget es csontot kapnak nyersen mindig. Szep egeszsegesen fejlodnek. A megfazasbol is ezzel az etrenddel gyogyulnak meg 1-2 nap alatt.
Gabonat nem adu k kutyaknak. Elromlik a foga tole,emesztheretlen,haszontalan,nem taplal. Tonkreteszi az immunrendszert.
"A mi kutyaink igazi hust,halat ,zoldseget es csontot kapnak nyersen mindig. Szep egeszsegesen fejlodnek. A megfazasbol is ezzel az etrenddel gyogyulnak meg 1-2 nap alatt."
Az én kutyáim meg tápot esznek sosem voltak még csak megfázva sem, pedig kinti kutyák és boxerek (persze télen bejárásuk van a kazánházba).
Egy normális tápban pedig nincs gabona!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!