Kuvasz kan (10 hónapos) milyen szárazeledelt ajánlanátok? Ár: Ne legyen túlértékelve. Minőség: Premium (Nem szükséges High Premium [ szerintem])
Középkategóriástól felfelé haladva:Josera kids, Bosch junior, Taste of the wild high prairie puppy, Brit premium, Eukanuba puppy large, Markus-Mühle black angus junior, Applaws puppy large, Orijen red.
Gondolom, azt akartad írni, ne legyen túlárazva... Szerintem a Royal Canin a minőségéhez képest túl van, de az Orijen, akár milyen drága, de nagyon jó összetételű, nem nagyon hallottam róla rosszat, tapasztalni sem tapasztaltam semmi negatívat.
Kuvasz kanomnak kölyökként husse tápot adtunk+zöldkagylót az ízületeihez.
Felnőttként Joserát kap. Nem a legminőségibb, de viszonylag jó és megfizethető.
Sokan szeretik még a brit prémiumot. Nekünk az nem vált be
Az N&D nem prémium, hanem szuperprémium táp, és a több mint 20 ezer forintos árával nem épp az olcsó kategóriába tartozik. Nagyon jó táp egyébként, én is etettem vele, de nem biztos, hogy erre gondolt a kérdező.
Amiket én ajánlanék: Josera, Brit Premium, Lukullus, Markus Mühle, eggyel drágább kategóriában Brit Care.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!